Jóga egyesület

A Kőrösi Csoma Jóga Egyesület egyedülálló színfolt a jógaegyesületek színes palettáján. Több évtizedes múlttal rendelkező autentikus spirituális iskola, amely egyedülálló lehetőséget nyújt a személyes és spirituális fejlődésre a Jóga és a Tantra útján az ország több városában.

Az oktatás és a fejlődés gerincét az Integrál jóga és a Tantra jóga tanfolyamok képezik, amelyek a több ezer éves jóga tanítások hatalmas tárházát kínálják mindazoknak, akik készen állnak életük megváltoztatására, a személyes transzformációra, lényük mélységeinek, eddig ismeretlen területeinek és annak felfedezésére, hogy kik is vagyunk valójában, valamint arra, hogy ezek révén a körülöttük lévő világban is pozitív változást indukáljanak.

Az eredeti jóga tanításokat a nyugati társadalom számára érthető módon szintetizáló Jóga és Tantra tanfolyamok mellett Egyesületünk számos egyéb lehetőséget is nyújt a tanfolyamokon elsajátított tudás elmélyítésére, a spirituális fejlődés, az önmegismerés elmélyítésére különböző csoporttevékenységek, események keretében, mint amilyenek a női és férfi csoportok, különböző workshopok, elvonulások, hazai és nemzetközi táborok és egyéb nyílt, tehát bárki számára látogatható vagy csak az Egyesület tanfolyamaira járók számára fenntartott események.

Oktatóink képzett, többéves jógaoktatói tanfolyamot diplomával záró jógik, akik önkéntes alapon adják tovább mindazt a tudást, amelyet e jógaiskola keretében elsajátítottak és folyamatosan elmélyítenek egy tudatos átalakulási és fejlődési folyamat keretében, amelyet tanítványaikkal együtt valósítanak meg.

Egyesületünk egy nemzetközi szövetség, illetve nemzetközi jógaiskola tagja, amelyek közös szellemi alapját a világ spirituális fejlődéséért ma is aktívan és folyamatosan dolgozó, élő szellemi Vezetőnk, Mesterünk biztosítja, aki a nemzetközi jógaiskolát 1990-ben Romániában megalapította.