Saucha 3. rész – Megtisztulás a tisztálkodás és szépségápolás területén, Győr 2024.06.29.

Szeretettel meghívunk mindenkit a Saucha előadásunk befejező részére, melynek témája: „Saucha – Megtisztulás a tisztálkodás és szépségápolás területén”. Az esemény június 29-én (szombaton) 10 órától lesz a győri jógaközpontunkban.

Ha a külső-belső megtisztulásról beszélünk, nem feledkezhetünk meg arról, hogy mennyi olyan tisztálkodó és kozmetikai szerrel kerülünk kapcsolatba napról napra, amelyeknek legtöbb esetben nem vagyunk tudatos sem az összetevőiről, sem az összetevők testünkre és lényünkre gyakorolt hatásairól.

Az előadás azt hivatott bemutatni, hogy mire figyeljünk akkor, ha a tudatosságunkat ezen a téren is szeretnénk bővíteni. Hogyan tudunk olyan készítményeket találni vagy akár készíteni, amelyeknek nincsenek káros mellékhatásaik.

Az első részben általános információkat fogunk megosztani azzal kapcsolatban, hogyan épül fel a bőr, hogyan hatnak rá a különböző tisztálkodó szerek, és mire figyeljünk ezek vásárlása esetén. Ez a rész fontos információkat tartalmaz férfiak számára is. A második rész főképp hölgyek számára lesz hasznos, itt fogunk azzal foglalkozni, hogyan tudjuk összeegyeztetni a bőrápolást, a szépségápolást a tisztasággal és a természettel való harmóniával.

Az eseményre várunk mind tanfolyamainkra járókat, mind a még nem tanfolyamra járókat is, mivel az előadás mindenki számára tartogat új információkat és megértéseket.
Azok is részt vehetnek, akik nem voltak a korábbi foglalkozáson.
Papírt és írószert ajánlott hozni.

Időpont: 2024 június 29. 10:00
Hossz: 2,5 – 3 óra
Helyszín: 9021 Győr, Kisfaludy u. 2. (Spirituális Extázis Ezoterikus Jógaközpont)
Díj: 3000 Forint, tanfolyamaink hallgatóinak ingyenes

Sok szeretettel várunk,
Kőrösi Csoma Jóga Egyesület

Jelentkezés:

Scheduled Esemény [H] Főoldal [H] Győr [H]
9021 Győr, Kisfaludy u. 2. Map

Közzétéve