Saucha 2. rész – Megtisztulás a táplálkozáson keresztül, Győr 2024.05.11.

Szeretettel meghívunk mindenkit a Saucha előadásunk következő részére, melynek témája: „Saucha – Megtisztulás a táplálkozáson keresztül”. Az esemény május 11-én (szombaton) 10 órától lesz a győri jógaközpontunkban.

A találkozón folytatjuk az előző alkalommal bemutatott „Saucha, vagyis a külső és belső megtisztulás a jóga alapelvei segítségével” témakört, de ezúttal az általános áttekintés helyett egy területet fejtünk ki jobban, mégpedig a táplálkozást, ezen belül is az ételek összetevőit. Mivel ez a téma önmagát tekintve is óriási, így ezen előadás igyekszik egy általános bemutatáson túl kitérni a témakör legfontosabb, legtöbb figyelmet igénylő részeire, az élelmiszerek azon összetevőire, amelyek számottevő mértékben megtalálhatóak a megvásárolható kész termékekben, de ennek ellenére nagyon hiányos ismerettel rendelkezünk róluk. A foglalkozás célja egy olyan tudás átadása, aminek segítségével a hétköznapi életünkben kis erőfeszítéssel is jelentős tisztulást tudunk elérni az elfogyasztott ételeinkben és így a lényünk egészében is, így segítve és támogatva fizikai testünk és immunrendszerünk fáradhatatlan munkáját, valamint önmegújító folyamatait.

Pár témakör a teljesség igénye nélkül:

  • Saucha rövid áttekintése
  • Ételek fő összetevői
  • Adalék anyagok
  • Víztisztítás

A találkozón lesz elméleti bemutatás és kapcsolódó gyakorlat is, illetve lehetőség lesz kérdések megbeszélésére.
Az eseményre várunk mind tanfolyamainkra járókat, mind a még nem tanfolyamra járókat is, mivel az előadás mindenki számára tartogat új információkat és megértéseket.
Azok is részt vehetnek, akik nem voltak a korábbi foglalkozáson.
Papírt és írószert ajánlott hozni.

Időpont: 2024 május 11. 10:00
Hossz: 3 – 3.5 óra
Helyszín: 9021 Győr, Kisfaludy u. 2. (Spirituális Extázis Ezoterikus Jógaközpont)
Díj: 3000 Forint, tanfolyamaink hallgatóinak ingyenes

Sok szeretettel várunk,
Kőrösi Csoma Jóga Egyesület

Jelentkezés:

Scheduled Esemény [H] Főoldal [H] Győr [H] Integrál [H] Tantra [H]
9021 Győr, Kisfaludy u. 2. Map

Közzétéve